Day 7; Favorite lip product of 2015 / Dan 7; Omiljeni proizvod za usta u 2015.

12:44

Labello hydro care

I need to say that I'm sorry for being inconsistent. And now, some of you could be surprised that a lip balm is my favorite lip product of the year but this product was saving my life in last couple months. And I am not lip person. I don't use lipstick or gloss on daily bases so it wouldn't feel right if I would mention them over this balm. 
I usually don't have problem with dry lips but we all know what lip pencil and matte lipsticks that were huge trend in 2015, do to lips. I'm a simple girl so I went for hydro care one. There is no scent or color to it which can annoy me so much sometimes. This product is made to hydrate and recover lips and it is doing that amazing in my case.

Who is excited for last day of 2015?

Labello hydro care

Postovanje rokova je meni uvek bilo problem i zato necu davati izgovore vec samo preci na ovaj favorit. Znam da je nekima mozda neobicno što sam se pored svih proizvoda odlučila bas za labelo ali je ova stvar spasavala moj život u poslednjih nekoliko meseci. A i ruzevi i sjajevi za usta i onako nisu deo moje svakodnevne rutine za razliku od ovog proizvoda tako da im ne dajem prednost i u ovom postu. 
Inace nemam veliki problem sa suvim usnama ali sve znamo sta hladnije vreme,  olovke i mat ruzevi (veliki trend 2015, a ko sam ja da se suprotstavljam?) cine usnama. Po pitanju nege sam kao sto se da primetiti veoma jednostavna. Hydro care ima veoma blag miris i bezbojan je. Ja od ovog proizvoda ocekujem da samo da hidrida i oporavlja usne, a u tim stvarima je odlican.

You Might Also Like

0 коментара