First actual award or tag Liebster award / Prva nagrada ili bolje receno tag

08:22


First I will just say wow. Maria from in 1997 http://in1997.blogspot.com/ really surprised me with this one. Thank you sweetie for nominating me now I can proudly say that I feel like a part of beauty blogging community. And this feels nice.

 Favorite blush?
First just to state that I know everyone are into conturing and blushes and getting that perfect face but I am not used to use it on daily bases. I still feel kind of insecure with using blush since I have acne on my cheeks and I don't want to draw even more attention. Anyways thats why I am again going with Rimmel Lasting finish blush in 050 Live pink. More info here;http://sparklygoddess.blogspot.com/2014/09/avgust-favs.html
Favorite movie?
I will have to say that it is Hunger games. I remember the first time I after watching it in movies I was so into story and could not get it out of my head.
One thing that you are really good at?
Make up wise after long time of practising I became really good at doing thin eyeliner with small wing but otherwise I will have to admit that I enjoy cooking all kinds of food and I can say that I am pretty good at it.
One thing that you are really bad at?
Sports and drawing. I have never been athletic type (I was that chubby and clumsy one) but after losing weight and going to gym I started liking it a bit more but still not good at sports.
Favorite Lipstick?
Currently obssesed with any darker lipstick and I know I already bored everyone but this is my fave  Rimmel Lasting finish by Kate Moss in 31.
Favorite app?
Instagram but I also like Weheartit and Wattpad
One thing you couldn't live without?
Honestly almost everything I do is on my computer or connected to it so I would say my computer.
One trend that Needs to go away?
Overdone and extremly thin eyebrows. Less is more.
Favorite band?
5SOS they were on fire with She looks so perfect single.
Favorite song?
This question is definitely hardest one. Last months I have been listening to All you had to do was stay and How you get a girl from Taylor Swift on and on but generaly I love Good time by  Owl time & Carly Rae Jepsen especially if I watch Missglamorazzi's and Luke's video always makes me so happy.
Best childhood memory?
I haven't tought about this for a while but when I was around 10 me and my friend tried to make a magazine. I remember working on it so hard and when we finish text having sleepovers and dancig around. We also asked our local store to sell it which actually didn't work out but I still think it was fun and it is pretty good for a ten-year-olds.

I reallly enjoyed answering on these questions and letting you know something more about me. I am loving watching and reading different tags and I would be really happy if you want to see some more so feel free to nominate me for any tag you would like to see.

Here are my questions:
1. Favorite make up brand (drugstore and high end one)
2.Most used mascara
3.Favorite clothing store or brand
4.Favorite accessory
5.Favorite song
6.Favorite tv show
7.Favorite book
8.Sports or art
9.Why you started a blog?
10.How you came up with name of your blog?
11.Favorite apps

I tag: The Glitter chic @  http://nljuljduraj.blogspot.com/
         Sofija 1837  @  http://sofija1837.blogspot.com/
         Tara Jay @ http://tara-jay.blogspot.co.uk/
         Laura @ http://hellolaurax.blogspot.co.uk/
         Lisa @  https://www.lisasharleen.ch/
         Heleena @ http://heleenakhela.blogspot.com/

The Liebster Blog Awars Rules are that you must:
 Link back to the person who nominated you.
Answer the questions given by the nominator.
State the Liebster Award rules.
Nominate 11 blogs with less than 200 followers.
Create 11 questions for the nominees to answer.
Notify the nominees via their blogs.


Moram da priznam da me je Maria sa bloga in 1997 veoma iznenadila ovom nominacijom. Odusevljena sam i  hvala sto si me nominovala i mislim da konacno ponosno mogu da kazem da se osecam kao deo beuty zajednice. Da ne duzim previse da predjemo na pitanja:
Omiljeno rumenilo:
Prvo da kazem da znam da su sada svi zaludjeni konturisanjem i rumenilima ali ja nisam navikla da koristim ove proizvode na dnevnoj bazi. Jos uvek sam malo nesigurna sto se tice stavljanja rumenila zato sto imam bubuljice na obrazim pa ne bih zelela ovako da ih jos vise naglasim. U svakom slucaju ovo je razlog zasto ponovo pominjem Rimmel Lasting finish rumenilo u nijansi 050 Live pink vise informacija u  ranijem postu ovde;http://sparklygoddess.blogspot.com/2014/09/avgust-favs.html

Omiljeni film:
Rekla bih da su to Igre gladi. Secam se kada sam ga prvi put gledala u bioskopu da sam se bas sto bi mi rekli uzivela i danima nisam mogla da ga izbacim iz glave.

Jedna stvar u kojoj si stvarno dobra:
Sto se tice sminkanja rekla bih da sam posle mnogo truda postala dobra u nanosenju ajlajnera i to tanka linija ali sto se tice svega ostalog moram da priznam da bas uzivam u kuvanju svih vrsta hrane tako kazem da mi to stvarno ide od ruke.
Jedna stvar u kojoj si stvarno losa:
Sportovi. Nikada nisam bila atletski tip (uvek sam bila ona bucmasta i smotana devojcica) ali kada sam malo smrsala pocela sam da idem u teretanu i malo zavolela vezbanje ali i dalje nisam dobra u sportovima.
Omiljeni ruz;
Trenutno sam opsednuta tamnijim ruzevima i znam da sam mozda vec dosadila ali mi se toliko dopada Rimmel Lasting finish by Kate Moss 31.
Omiljene aplikacije:
Obozavam da citam Ispovesti i od skoro sam pocela da koristim Wattpad koji mi se takodje dopada
Stvar bez koje ne bih mogla da zivim:
Iskreno sve sto je meni bitno nalazi se na mom racunaru ili je sa njim povezano dosta ga koristim tako da bih rekla da je to kompjuter
Trend koji ti se ne dopada;
Previse iscrtane ili super tanke obrve. Kada su obrve u pitanju mislim da treba da budu sto prirodnije i manje je vise.
Omiljeni bend:
5 SOS su na definitvno na vrhu sa pesmom She looks so perfect standing there
Omiljena pesma:
Ovo je do sada najteze pitanje. Poslednjih meseci sam konstantno slusala All you had to do was stay i How you get a girl sa najnovijeg albuma Taylor Swift ali pesma koja me uvek nasmeje i oraspolozi je Good time od Owl city i Carly Rae Jepsen (pogotovo verzija Missglamorazi i Luka).
Omiljena uspomena iz detinjstva;
Nisam dugo razmisljala o ovome. Kada sam imala oko 10 godina sa drugaricom sam pokusala da napravim casopis. Secam se kako smo pisale tekstove i jedva smo cekale da ih zavrsimo da pocnemo da igramo i ponosno iscitavamo nas casopis. Cak smo pitale ljude iz nase lokalne prodavnice da ga prodaju sto bas i nije uspelo ali ja i dalje smatram da je bio prilicno solidan za desetogodisnjakinje.

Stvarno sam uzivala da odgovaram na ova pitanja i pokazem vam malo drugaciji deo sebe. Obozavam da citam i gledam ovakve tagove i bas bih se obradovala ako se i vama dopadnu tako da me slobodno nominujte za bilo koji tag koji biste zeleli da vidite.

Ovo su moja pitanja;
1. Omiljeni brend sminke
2. Najcesce koriscenja maskara
3. Omiljena prodavnica garderobe ili brend
4. Omiljeni aksesoar
5. Omiljena pesma
6. Omiljena serija
7. Omiljena knjiga
8. Sport ili umetnost?
9. Zasto si pocela blog?
10. Kako si smislila ime bloga?
11. Omiljene aplikacije

You Might Also Like

3 коментара

  1. Hello :-) I just found your blog on Michelle Phan's post and I just wanted to say I love it! I like your style of writing too(:

    ReplyDelete
  2. Of course I followed you on Bloglovin
    Xx

    ReplyDelete
  3. Imaš lepe ideje i sviđa mi se blog,ali jedino me nerviraju slova.Mnogo su stina i baš mi je teško da ih čitam.
    Imaš odlične ideje i lepo pišeš.

    Poseti moj blog:
    lickadiary.blogspot.com

    ReplyDelete