What is in my bag? / Sta se nalazi u mojoj tasni?

10:44


What is in my bag?

Hey guys it’s me again. I am back with one of my favourite posts (or videos on YouTube) and that would be What’s in my bag? I have never done one of these so I am going to show you EVERYTHING that was in  my bag today. So lets get started!



 First my favourite bag is this one that I have been wearing religiously every day. It is kind of a summer bag so in couple days I will be forced (even though I refuse to do that) to replace it for something darker and kind a more serious (because of the weather-boring rain). So finally to say something about bag. It is from Guess it is the perfect size for everything that I need to put in it and still not to big.

So the first thing is something that I am most curious to see in other blogs or videos is make up bag. Mine is baby pink with some white polka dots. And now the interesting part. Here I have my fave concealer Fit me by Maybelline and Stay Matte powder from Rimmel just to prevent any shineness through the day and Avon powder brush to apply it. For my lipies I have Baby lips in Pink punch and my favourite Apocalips lip laquer (more about those here http://sparklygoddess.blogspot.com/2014/08/back-to-school-make-up.html) . In a case I don’t like how my makeup looks I have makeup remover wipes. Next I have Nivea pure&natural hand cream that I couldn’t live without and just for back up travel size Dove cream. And something totaly random and weird Essence gel-look top coat – love this one it really gives that extre shineness to nail polish – just in case I want to touch up my nails. And that would be it for make up bag.



















Moving on to technology. Something that is mostly in my hands but when it is not I  keep it my bag and thats my phone. Also here I have some head phones and charger (just in a case of emergency!)

Neardy stuff! Something I really like to have in my bag is a good book cause you don’t know when you are going to be bored soIi always have something to read and I know we have audio books but I  love old fashioned way. The one that I  am currently reading is Christmas at Tiffany’s  and I  really love it it is interesting and different from all others. I also have my notebook for ideas and blog stuff because I always have the best ideas when I am least hoping and I  love to have it with me. And I found some post it notes and pen.

Next are random stuff. First and most important my wallet I know it looks kind of a childlish but I have some nice memories since it is a gift so don’t judge. I also like to keep here sunglasses in a case I need them. And here are some stuff that I  didn’t even know I  have in bag. Some bracelets, hair ties, bobby pins, some makeup samples from magazines, cupons and parfume samples that I will definitely try out.

And that would be it for this post I hope you like it and leave me in a comments below what would you like to see next!

Sta se nalazi u mojoj tasni?


Cao svima opet ja. Danas sam odlucila da napisem jedan od mojih omiljenih postova (ili YouTube videa) i  to bi bio Sta je u mojoj tasni? Nisam nikada pisala ovakav post tako da sam odlucila da vam pokazem sve sto sam nasla u tasni danas.



Pre svega ovo je moja omiljena tasna  i nosila sam je doslovno svaki dan. Ovo je na neki nacin letnja tasna i uskoro cu biti primorana da je zamenima (iako ne zelim to da uradim) za neku tamniju i malo ozbiljniju (a ova kisa definitvno ubrzava dolazak jeseni). Napokon da kazem nesto i o samoj tasni. Kupila sam je u Guessu i savrsene je velicine za svaki dan, dovoljno velika da u nju mogu da stavim sve cak i nepotrebne stvari a opet nije prevelika.

Prva stvar je ono sto ja najvise volim da procitam u drugim postovima ili vidim na videima a to bi bio sadrzaj make up nesesera. Moj neseser je prilicno  jednostavan, bebi roze sa tufnicama. I dosli smo do zanimljivog dela. U neseseru se nalazi moj omiljeni korektor Maybelline Fit me, Rimmel Stay Matte puder u kamenu kako bi matirala lice tokom dana i Avon cetkica za nanosenje pudera. Od nege i sminke za usne sa sobom uvek nosim Baby lips u nijansi Pink punch i moj omiljeni tecni ruz Rimmel Apocalips lip laquer (vise o njima ovde http://sparklygoddess.blogspot.com/2014/08/back-to-school-make-up.html). U slucaju da mi se ne svidi moja sminka u toku dana (a to se desavalo) nosim i Velnea vlazne maramice za skidanje sminke. Pored toga imam i Nivea pure&natural kremu za ruke bez koje ne bih mogla da izdrzim i kao rezervu malu Dove kremu. I nesto totalno random i malo cudno a to bi bio lak za nokte Essence gel-look top coat- stvarno mi se dopada i daje dodatni sjaj noktima. I to bi bilo sve sto se nalazi u mom neseseru.




















Prelazimo na tehniku. Prvo i najvaznije telefon a zatim slusalice i punjac (samo u hitnom slucaju).

Nesto sto uvek volim da nosim sa sobom je dobra knjiga zato sto se nikada ne zna kada ce mi biti dosadno i u tim slucajevima zelim da mi bude pri ruci. Znam da je malo tesko nositi knjigu sa sobom i da postoje i drugi nacini za citanje ali ja sam veoma staromodna po tom pitanju. Knjiga koju trenutno citam je Nova sansa za ljubav i veoma mi se dopada zato sto je zanimljiva i drzi paznju  a i razlikuje se od ostalih. Od skoro sam  za svaki slucaj pocela da nosim  sa sobom i svesku u koju pisem ideje za blog i slicne stvari zato sto sam uglavnom najbolje ideje dobijala kada sam najmanje ocekivala. Nasla sam i blokcic i olovku.

Ono sto je ostalo su nekategorisane stvari. Najbitniji je  novcanik za koji znam da izgleda malo decije ali bio je poklon tako da ga i dalje nosim. Sledece sto sam nasla su naocare za sunce koje inace ne nosim toliko cesto ali kao i mnogo drugih stvari volim da ih imam ako mi zatrebaju. I sada neke stvari za koje nisam ni znala da ih imam: nekoliko narukvica, gumica za kosu, ukosnice i uzorci sminke i parfema iz casopisa kao i hrpa racuna i flajera.

To bi bilo sve sto se nalazi u mojoj tasni i nadam se da vam se svideo ovaj post ostavite mi u komentarima sta bi ste zeleli da vidite u sledecem postu!

You Might Also Like

4 коментара

  1. Great post! I love Baby Lips lip balms, they make my lips feel so smooth.
    Follow me back?

    http://www.theteenfashionblogger.com

    ReplyDelete
  2. you just reminded me - I need a new makeup bag!! lol

    love the post!

    xx

    http://www.amillionpinks.com

    ReplyDelete
  3. I love this post... Im a sucker for "Whats in My bag"

    Check me out

    xx
    Tyana
    theluxedition.blogspot.com

    ReplyDelete