HAUL TIME!

14:52

HAUL TIME!

Hey guys so I am back with haul. Nothing too crazy just some products that I wanted to try out and now I have my blog as an excuse to go shopping and not feeling guilty because I bought all this stuff.













So I am going to start with my favourite part. Make up:
First of all for a long thime I wanted to try out something that everyone been really satisfied with and that would be Maybelline Fit me foundation (135) and concealar (10). I read a lot nice comments about this colcealar so I decided to try it out.
And I know people don’t usually need three new concealers but that is something that I use everyday (and here I am feeling a bit guilty again and trying to justify my irrational decision). The second concealer is Rimmel Hide the Blemish Concealer in 103 Soft honey and I really hope this stuff really does what is meant for but just in case I don’t like it i picked one more and it is Aura corector in Beige 550.
For the eye make up i bought mascara and some liquid waterproof eyeliner since I  have never tried one (I love my regular ones). For mascara I  deciced to go for Maybelline Big eyes volume express because it has two brushes so I hope I like at least one of them, and the eyeliner is by Essence. And I almost forgot because this wasn’t planned. Every time I go to drugstore I find my self looking at the nyx eyeshadow palletes because they have really nice selection so I finnaly put my hands on one. My choice is Love in Florence- 09 Bellini kiss.
For lips I  wanted to step out my comfort pink zone and I  decided to try mini lip gloss by Aura in red.
And if you are sick of me complaining  about my acne cross your fingers now because I bought Anti – spot super light day care by Nivea.

Now some fashion items.
Something that I usually wouldn’t go for but now I wanted to change something and as I said step out of my comfort zone so this is what i choose. This t-shirt is from Liu Jo and I think it looks classy and sofisticated but still comfy and something that you can wear at day time. You can find this T- shirt here; http://www.liujo.com/es/products-lignum-printed-tee-19999-10.html
And this boots looked so amazing and casual but with a hint of sparkles that I adore.

So that would be it for now I hope you like this post and let me know if you like some of these products or if you want reviews on some of these. I am considering bringing a little bit fashion on blog so let me know what do you think about that!


Cao svima, danas sam se odlucila da uradim haul post. Nisam isla u neku veliku kupovinu i kupila sam samo neke proizvode koje sam vec duze vreme zelela da probam i sada imam blog kao izgovor za kupovinu i mogu da kupujem novu sminku bez osecaja krivice.













Kao i uvek pocecu od mog omiljenog dela, a to je sminka.
Pre svega zelela sam da probam nesto za sta sam procitala mnogo dobrih komentara a to su Maybelline Fit me tecni puder u nijansi 135 i korektor u nijansi 10.
Takodje znam da ljudima uglavnom nisu potrebna tri nova korektora ali to je nesto sto ja svakodnevno  koristim (i ponovo osecam malu krivicu zbog ove iracionalne kupovine i pokusavam da se opravdam). Drugi korektor koji sam kupila je Rimmel Hide the Blemish Concealer u broju 103  i stvarno se nadam da ce uraditi ono za sta je namenjen ali u slucaju da ne ispuni moja ocekivanja imam rezervu Aurin korektor u nijansi Beige 550.
Sto se tice sminke za oci kupila sam maskaru i vodootporni tecni ajlajner posto ga nikada ranije nisam koristila (svidele su mi se originalne verzije). Odlucila sam se za Maybelline Big eyes  volum express maskaru  koja ima dve cetkice za gornje i donje trepavice i nadam se da ce mi se bar jedna svideti i ajlajner je marke Essence. I zamalo da zaboravim na senke zato sto su bile neplanirane. Svaki put kada prodjem pored nyx – ovog standa bacim pogled na palete sa senkama zato sto imaju odlican izbor boja i dosta su pristupacne tako da sam konacno kupila jednu. Odlucila sam se za Love in Florence – 09 Bellini kiss.
Od proizvoda za usne zelela sam da izadjem iz takozvane comfort zone roze nijansi i malo eksperimentisem pa sam kupila mini Aurin sjaj za usta u crvenoj boji.
I ukoliko su  Vam dosadile moje zalbe na akne pozelite mi srecu zato sto sam kupila Nivea Anti – spot super light day care, ili ti kremu protiv bubuljica.

Prelazimo na modu.
Ovde sam ponovo izasla iz svoje comfort zone i kupila nesto sto inace nije moj stil ali sam zelela da unesem malo promene i ovo sam odabrala. Mislim da majca izgleda moderno i sofisticirano a u isto vreme je i udobna i nesto sto se moze nositi po danu. Link za majcu: http://www.liujo.com/es/products-lignum-printed-tee-19999-10.html
Cizme obozavam na nozi izgledaju fantasticno ali su opet za svaki dan nista elegantno ali imaju malo sljokica koje obozavam.

To bi bilo to za sada i nadam se da vam se svideo ovaj post i ostavite mi u komentarima ukoliko vam se svidjaju neki od ovih proizvoda ili ukoliko biste voleli da vidite recenziju. Razmisljam da uvedem malo mode u ovaj blog tako da mi ostavite u komentarima ako se slazete!

You Might Also Like

9 коментара

  1. great haul :)

    http://sbr-fashion-fashion.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Nice haul , love t-shirt .

    Provjeri giveaway na mom blogu : esfashionup.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Svidja mi see :)

    http://kutaksminke.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. majca je predivna :)
    anitalovesbeauty.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Lepe stvari :) Svidjaju mi se čizmice sa šljokicama, baš su nešta posebno :) xx Maja
    - http://modern-muffin.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala, bas zato su mi se svidele zato sto su drugacije od ostalih :)

      Delete